Garantie gegarandeerd

Onze werkwijze

Broekhuizen Schilders garantie gegarandeerd
Broekhuizen Schilders is een schilders-, glas- en afwerkingsbedrijf dat voldoet aan de eisen van vakbekwaamheid. Daarnaast bezitten wij onze ondernemersdiploma’s, vak- en bedrijfstechnische diploma’s. Wij bieden u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid. En natuurlijk garanderen wij kwaliteit van het opgeleverde werk, service en garantie.

Bij Broekhuizen staat de mens centraal. U bent als klant de enige echte erkenning van ons werk. Wij doen er dan ook alles aan om u tevreden te houden. Een geslaagd project is zowel voor u als voor ons van groot belang. Bij ons kunt u rekenen op echt vakmanschap bij alle werkzaamheden.
Wij houden van openheid, transparantie, eerlijkheid en daarom communiceren wij vooraf, tijdens en na afloop van elk project op een heldere en open wijze.

IMG_1161

Waarom u voor ons kiest

BROEKHUIZEN SCHILDERS UIT DRONTEN IS VANAF HET BEGIN EEN FAMILIEBEDRIJF.

Inmiddels wordt het bedrijf door de derde generatie geleid. Veel van onze (vaste) klanten kiezen voor ons bedrijf omdat we betrouwbaar zijn, onze afspraken altijd keurig nakomen en rekening houden met alle wensen van de klant. Kiest u voor Broekhuizen dan krijgt u kwaliteit, vertrouwen, garantie en vakmanschap.

IMG_2082IMG_2080

Ambachtelijk vakmanschap

Hoogwaardige kwaliteit

Betrouwbare partner

Gegarandeerd vakwerk

Afspraak is afspraak