Onze diensten

Een vertrouwd team en de vertrouwde hoge kwaliteitseisen. Alle medewerkers hebben hetzelfde doel: een goed product afleveren en een tevreden klant achterlaten. Dit gezamenlijke doel zorgt voor een goede sfeer onderling. Ons team is betrouwbaar, doelgericht, nauwkeurig en vakkundig. Er is sprake van een echt groepsgevoel en dat stralen wij ook uit.

Kleuradvies

Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk kleuradvies. Naast het geven van een gedegen technisch advies vinden wij een esthetisch advies net zo belangrijk. Rood staat voor de warmte waarmee we onze klanten onthalen. Geel symboliseert onze toekomstgerichtheid. Blauw is de kleur van transparantie en duidelijkheid. Groen staat voor stabiliteit en kwaliteit.

Wandafwerking

Zoveel keus zoveel verschillende materialen vragen een andere voorbewerking. Van papierbehang, naar glasvezelbehang, textielbehang, vinylbehang en vliesbehang.

Wij creëren de correcte ondergrond voor het strak afwerken van het door u gekozen materiaal. Het traditionele schietlood blijft tegenwoordig achter in de behangkoffer. Anno nu maken we gebruik van functionele lasergereedschappen. Sauswerk ook al zoveel mogelijk van mat, zijdeglans naar hoogglans, Standaard of schrob vast. Met of zonder korrel.

Afhankelijk van uw wensen, de situatie en gebruik krijgt u van ons een passend advies. Verwerking vindt vaak plaats met een roller maar ook het spuiten van latex is mogelijk. Spuiten wordt over het algemeen toegepast in grotere, lege ruimtes waarbij de ondergrond goed glad moet zijn voor een super gladde strakke afwerklaag.

Schilderen

Dat is ons vak, een ambacht waar we trots op zijn. Schilderwerk is veel meer dan een likje verf aanbrengen. Het is een investering voor jaren en een besluit wat overwogen wordt genomen.

Ons motto is dan ook “investeren in goed schilderwerk werkt”. Spijkers worden gedreveld, gaatjes gevuld, ondeugdelijke latten worden vervangen, houtrotreparaties worden uitgevoerd, afwassen, schuren en met vakmanschap schilderen.

Binnenshuis werken we met water gedragen producten. Verf die nauwelijks ruikt en veel gezonder is voor u en onze schilders. Er is vakkennis en ervaring voor nodig om deze verven strak aan te brengen. De schuurmachines die we gebruiken hebben een afzuigsysteem waardoor overlast van stof zeer gering is.

Glaszetten

Wij zijn voor zowel de particulier als voor het bedrijfsleven bereikbaar voor het inmeten, vervangen en plaatsen van alle soorten beglazing. Denk aan alle soorten isolatieglas, figuurglas, enkele beglazing en gelaagd glas. Eventueel in combinatie met het leveren en plaatsen van roosters.

Een teveel aan vocht in huis brengt geurtjes, condensatie en schimmelvorming met zich mee. Het is belangrijk om grondig op regelmatige basis te ventileren dit draagt bij aan een gezond binnenhuisklimaat. Oude latten en stoeltjesprofiel vervangen we door duurzame neuslatten. Deze dorpelbeschermers geven de kozijnen een mooi aanzien en beschermen de zwakke plekken.