Over ons

Sinds 2021 zijn Sebo en Siska Post de eigenaren van Broekhuizen schilders. Zij markeren een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Broekhuizen schilders, met behoud van de kernwaarden van vakmanschap en klanttevredenheid.

Geschiedenis

De geschiedenis van Broekhuizen schilders: een tijdlijn van toewijding en groei.

1955 | Het begin

Thijs Broekhuizen, gevestigd in het dorpje Nagele, richt een schildersbedrijf op, initieel gericht op werkzaamheden voor de Rijksdienst Noordelijke IJsselmeerpolders.

Jaren ’60 | Groei en focusverandering

In de jaren zestig verschuift de focus van het bedrijf naar het schilderen van nieuwbouwwoningen. De toewijding en vakmanschap van Thijs trekken steeds meer aandacht, resulterend in een groei van tot wel 70 medewerkers.

Jaren ’70 | Tweede generatie treedt toe

De zonen van Thijs, Peter en Gerrit, sluiten zich aan bij het bedrijf, waardoor de familietraditie verder wordt versterkt. Peter begint zelfs zijn eigen schildersbedrijf in Biddinghuizen.

1987 | Verhuizing naar Dronten

Een belangrijk keerpunt in de geschiedenis van Broekhuizen schilders: het bedrijf verplaatst zijn activiteiten naar Dronten, waar de derde generatie van de Broekhuizen-familie, Tijco Broekhuizen, het bedrijf overneemt en leidt.

1999 | Uitbreiding en modernisering

Het bedrijf verhuist naar een nieuw bedrijfspand met kantoor aan De Dommel in Dronten-West, waarmee het zich positioneert voor verdere groei en modernisering. Vestigingen worden geopend in Lelystad en Zeewolde, waardoor de regionale invloed van Broekhuizen schilders toeneemt.

 

Onze werkwijze

Broekhuizen schilders 

Een vertrouwd team en de vertrouwde hoge kwaliteitseisen. Alle medewerkers hebben hetzelfde doel: een goed product afleveren en een tevreden klant achterlaten. Dit gezamenlijke doel zorgt voor een goede sfeer onderling. Ons team is betrouwbaar, doelgericht, nauwkeurig en vakkundig. Er is sprake van een echt groepsgevoel en dat stralen wij ook uit.Met dit enthousiasme gaan wij dagelijks vanuit ons prachtige onderkomen aan de Vecht 24 in Dronten aan de slag om ook u enthousiast te maken door duurzaam en vakkundig werk af te leveren. 

Garantie gegarandeerd 

Broekhuizen schilders is een schilders-, glas- en afwerkingsbedrijf dat voldoet aan de eisen van vakbekwaamheid. Daarnaast bezitten wij onze ondernemersdiploma’s, vak- en bedrijfstechnische diploma’s. Wij bieden u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid. En natuurlijk garanderen wij kwaliteit van het opgeleverde werk, service en garantie.

Bij Broekhuizen staat de mens centraal. U bent als klant de enige echte erkenning van ons werk. Wij doen er dan ook alles aan om u tevreden te houden. Een geslaagd project is zowel voor u als voor ons van groot belang. Bij ons kunt u rekenen op echt vakmanschap bij alle werkzaamheden.

Wij houden van openheid, transparantie, eerlijkheid en daarom communiceren wij vooraf, tijdens en na afloop van elk project op een heldere en open wijze.