Geschiedenis

Van Nagele naar Dronten

Van Nagele naar Dronten
In 1955 besloot Thijs Broekhuizen een schildersbedrijf op te richten. De grootvader van de huidige eigenaar, Tijco Broekhuizen, woonde destijds in het dorpje Nagele (Noordoostpolder).

In die eerste jaren werkte het bedrijf vooral voor de Rijksdienst Noordelijke IJsselmeerpolders. In de jaren zestig verplaatste de werkzaamheden richting nieuwbouwwoningen. Hierdoor groeide het aantal medewerkers tot maar liefst 70 vakmensen.

Onder die 70 medewerkers bevonden zich inmiddels ook de zonen Peter en Gerrit, die bij vader Thijs aan het werk waren gegaan. Begin jaren ’70 begon Peter voor zichzelf en startte hij een schildersbedrijf in Biddinghuizen. Gerrit zette het bedrijf vanuit Emmeloord voort.

In 1987 werd het schildersbedrijf vanuit Biddinghuizen verplaatst naar Dronten. In Dronten ging de derde generatie Broekhuizen leiding geven. Tijco zou dit 12 jaar lang doen vanaf een locatie aan de Handelsweg. In 1999 werd dit pand ingeruild voor een bedrijfspand met kantoor aan De Dommel in Dronten-West. Ook werden er vestigingen gestart in Lelystad en Zeewolde. Momenteel worden alle werkzaamheden weer centraal gecoördineerd vanuit een ruim en modern bedrijfspand aan De Vecht 24 op industrieterrein De Munten in Dronten-West.

   

Waarom u voor ons kiest

BROEKHUIZEN SCHILDERS UIT DRONTEN IS VANAF HET BEGIN EEN FAMILIEBEDRIJF.

Broekhuizen schilders is er trots op om uw schilder te mogen zijn. Wij besteden altijd veel aandacht en zorg om uw trots (woning/kantoor/bedrijfsgebouw/clubgebouw) in volle glorie te laten stralen. Zo zijn er de mogelijkheden voor een flexibel onderhoudsplan. Hiermee zorgt u ervoor dat uw bezit ook de komende jaren er prachtig uit zal blijven zien.

websiteDevecht 010websiteverf

Ambachtelijk vakmanschap

Hoogwaardige kwaliteit

Betrouwbare partner

Gegarandeerd vakwerk

Afspraak is afspraak